Svenska
Gamereactor
nyheter
Alien: Isolation

Alien: Isolation-utvecklarna gör nytt actionspel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Alien: Isolation var en av generationens största skräcköverraskningar och visade med all tydlighet att Creative Assembly kan annat än Total War-strategispel. Tyvärr sålde det inte som förtjänat, möjligen bidrog skräpspelet Aliens: Colonial Marines som kom strax innan till att rasera förtroendet för Alien-spel, och någon uppföljare kom aldrig.

Men teamet finns kvar och nu har Creative Assembly via platsannonser gett oss lite ledtrådar om vad de jobbar med för tillfället:

"Creative Assembly's award-winning team behind Alien: Isolation are exploring new frontiers with a brand-new and exciting First Person Tactical Shooter IP."

Det handlar alltså om en helt ny spelserie, och vi håller tummarna för att det inte ska dröja alltför länge innan vi får veta vad det handlar om. Med tanke på hur bra Alien: Isolation var, känns det givet att hålla detta under extra uppsikt.

Alien: Isolation

Relaterade texter

7
Alien: Isolation (Android & Ios)Score

Alien: Isolation (Android & Ios)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Ridley Scotts originalmonster traskar in på våra mobiltelefoner och ett vettskrämd Hegevall har spelat igenom 2014 års bästa skräckspel på sin Iphone 13 Pro Max...

Alien: IsolationScore

Alien: Isolation

RECENSION. Skrivet av Oliver Thulin

Creative Assembly har axlat ansvaret att göra rymdäcklet rättvisa. En skräckslagen och imponerad Oliver Thulin har fällt den slutgiltiga domen...



Loading next content