Svenska
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Nu finns Quiet spelbar i Metal Gear Solid V

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har gått tre år sedan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain släpptes och lika lång tid sedan Konami sade att de inte skulle fokusera lika mycket på spel längre. Med detta i åtanke är det lite överraskande att de nu släppt den första stora uppdateringen till spelet på över ett år.

Den största nyheten är att vi nu kan spela som Quiet i FOB-uppdragen där vi får nyttja hennes överlägsna prickskytteförmågor. Dessutom har sin sin ilsnabba dash som får Road Runner att kännas trögstartad. Utöver detta ingår även Online Development-föremål, en högre svårighetsgrad för Event FOB-uppdrag (passande nog kallad Event FOBs [HARD]"!) samt buggfixar.

Om Konami har planer för Metal Gears framtid och eller bara insett att folk fortfarande spelar denna klassiker vet vi inte, men det är hur som helst trevligt att få lite livstecken av det här slaget.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
Har du velat spela som Quiet?

Relaterade texter

4
Nu finns Quiet spelbar i Metal Gear Solid V

Nu finns Quiet spelbar i Metal Gear Solid V

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har gått tre år sedan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain släpptes och lika lång tid sedan Konami sade att de inte skulle fokusera lika mycket på spel längre. Med...



Loading next content