Svenska
Gamereactor
nyheter
A Way Out

Gamereactor TV videorecenserar A Way Out

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi skriver ju recensioner på så gott som alla spel som når butikshyllorna. Det har vi ju faktiskt gjort sedan september 2002. Text är roligt, och tränar hjärnan lite samtidigt som du som läser, får ta del av god komik eller/och informativa köpråd (eller varningar). Men ibland vill man inte läsa, utan kika på en video istället. Höra två danskar prata engelska, om ett spel som man är intresserad av att införskaffa. Och då är ju våra videorecensioner via Gamereactor TV en bra grej. I den senaste av dem delar vi ut betyg på nysläppta A Way Out.

Du missar väl inte heller Mäkis feta recension? Länk
"Därmed blir det mer av en interaktiv novell med väldigt lite spelbarhet, och det hade kunnat vara okej, det finns många riktigt bra sådana spel. Men det har aldrig varit avsikten, och även om mellansekvenserna är många och relativt långa, så är det uppenbart att detta är tänkt att vara ett spel i ordets mest traditionella bemärkelse. Största delen går man mest bara omkring och det är här problemen uppenbara sig. Den bit som får mest tid är helt enkelt inte särskilt välgjord. Det är klumpigt att gå runt, ofta triggar jag igång händelser för att spelkontrollen inte riktigt varit min vän, ibland fastnar jag eller min partner i geometrin så omstart av spelet krävs och ytterligare andra gånger så försöker jag smyga varpå min figur ställer sig upp och blir upptäckt utan att jag riktigt fattat vad jag gjort för fel. Och när det kommer actionpassager med spänning eller du måste gå längs smala avsatser så handlar det ändå i slutändan om ett tryck på X-knappen varpå du i sakta mak hasar dig fram."

HQ

Relaterade texter

A Way OutScore

A Way Out

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Livet bakom lås och bom är ingen höjdare så Leo och Vincent bestämmer sig för att rymma. Enda sättet de kan lyckas med sitt uppsåt är samarbete av ett spel spelvärlden aldrig sett make till förr...



Loading next content