Svenska
Gamereactor
nyheter
Dark Souls

Rykte: En remaster av Dark Souls är på väg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dark Souls blev makalöst populärt när det släpptes till PC, Playstation 3 och Xbox 360 för drygt sex år sedan. Och snart är det kanske dags att återuppleva det igen, denna gång med bättre grafik till nyare konsoler. Det var redaktören för sidan Nintendo Switch Network, Marcus Sellers, som sade att Bandai Namco ska ha ett event den 15 december där de ska visa en remaster av Dark Souls.

Det uttalandet tog han snabbt tillbaka, men flera sidor - däribland Seasoned Gaming - hade redan hunnit spara ned vad som sagts. Enligt samma källa ska remasters släppas till PC, Playstation 4 och Xbox One... samt dessutom även Switch.

Att Bandai Namco ska ha ett event vet vi, men tills vidare är det bara ett löst rykte att Dark Souls gör comeback i samband med detta. Tror du detta stämmer och är det något du hoppas på?

Dark Souls

Relaterade texter

Dark SoulsScore

Dark Souls

RECENSION. Skrivet av Jonas Elfving

From Software följer upp supersvåra Demon's Souls med ett ännu tuffare rollspel. Försäljningsargumentet är "dö och dö igen" och Elfving har undersökt hur underhållande det konceptet egentligen är...



Loading next content