Svenska
Gamereactor
nyheter
Twisted Metal

David Jaffe lämnar Eat Sleep Play

Twisted Metal-pappa startar nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

David Jaffe är mannen bakom spel som Twisted Metal och God of War och under de senaste åren har han varit upptagen med det första Twisted Metal-spelet till Playstation 3. I mars är det dags för lansering och nu visar det sig att Jaffe kommer sluta på utvecklaren Eat Sleep Play. Anledningen till detta är ett flertal, men först och främst tycker Jaffe att projekten nu för tiden är för stora för att driva på distans.

Jaffe har under utvecklingen av Twisted Metal jobbat mestadels från sitt hem i Kalifornien medan Eat Sleep Play ligger i Salt Lake City. En annan anledning är dessutom att Eat Sleep Play kommer röra sig mot att utveckla spel till Apples mobil-operativ Ios som återfinns i Iphone och Ipad. Jaffe själv säger att han skulle kunna tänka sig att utveckla casual-spel själv, men att han nu mest har planer på stora actionprojekt till nästa generations konsoler.

Jaffe kommer jobba kvar på Eat Sleep Play ett par månader till och se över buggfixandet och balansering av Twisted Metal, sedan ska han forma en helt ny spelstudio.

Twisted Metal

Relaterade texter

Twisted MetalScore

Twisted Metal

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Sonys hjulbaserade metallmassaker är tillbaka med ett vansinnigt plåtskrynklande. Jonas Mäki har recenserat...



Loading next content