Svenska
Gamereactor
nyheter
Gigantic

Gigantic-utvecklaren tvingas till stora uppsägningar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Utvecklaren Motiga jobbar för tillfället på ett onlinerollspel till Windows 10 och Xbox One and Windows 10 kallat Gigantic. Nu har de dock stött på patrull och kommer tvingas till stora uppsägningar. På deras officiella sida kan vi nu läsa:

"It is with deep heartache that Motiga announces the temporary layoff of a significant percentage of our studio today. Our financial situation is such that we are unable to continue supporting the entirety of the studio at this time. Though we are in active and promising discussions with a number of potential investors, the timing for those negotiations extends beyond the resources we have to maintain the staffing required to continue development on Gigantic."

Det verkar som att Gigantic är i behov av investerare. Det återstår att se om Microsoft tror nog mycket på projektet för att satsa en slant med tanke på att det främst kommer till deras båda format.

Gigantic

Relaterade texter

0
Öppen Gigantic-beta till Xbox i december

Öppen Gigantic-beta till Xbox i december

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det var september vi kunde rapportera att arenaactionspelet (MOBA) Gigantic var på gång med en öppen beta. Nu låter utvecklarna meddela att stunden är kommen och att den...

1
Gigantic räddat av utgivaren Perfect World

Gigantic räddat av utgivaren Perfect World

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Indie-utvecklaren Motiga och deras arenaactionspel Gigantic var i farozonen för nedläggning tidigare i år efter stora uppsägningar. Nu har dock Motiga hittat en välbehövd...



Loading next content