Svenska
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive: Dimensions

3D gör Dead or Alive sämre

Flyter bättre i 2D till Nintendo 3DS

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att spela spel tredimensionellt till Nintendo 3DS är ju själva grejen med Nintendos kommande enhet. Ändå kommer åtminstone vissa spel att fungera märkbart bättre om man stänger av funktionen, rapporterar japanska speltidningen Famitsu.

De har nämligen fått en pratstund med nye Team Ninja-chefen Yosuke Hayashi, som berättat att Dead or Alive: Dimensions kommer köras i 60 silkeslena bilder per sekund om man stänger av 3D-funktionerna. Slår man däremot på dem halveras bilduppdateringen och sjunker till 30.

Dead or Alive: Dimensions är ett av de första spelen som kommer till Nintendo 3DS och släpps i Japan nu i mars, medan datum ännu saknas för Sverige.

Dead or Alive: Dimensions
Dead or Alive-brudarna är som allra smidigast i två pannkaksplatta dimensioner, avslöjar Team Ninja.

Relaterade texter

Barnporr i Dead or Alive 3DS?

Barnporr i Dead or Alive 3DS?

NYHET. Skrivet av Jonas Elfving

Dead or Alive: Dimensions till Nintendo 3DS släpps inte i Norden. Efter att Bergsala hotats med polisanmälning för barnpornografi har Nintendo bestämt sig för att inte distribuera spelet...

Dead or Alive: Dimensions

Dead or Alive: Dimensions

FÖRHANDSTITT. Skrivet av Cristina Ekstrand Hansen

Med sina fina stamtavla tar Dead or Alive: Dimensions plats bland den samling av eminenta fightingspel som årtionden av spelutvecklande har att erbjuda oss...



Loading next content