Svenska
Gamereactor
nyheter
Mass Effect

Mass Effect blir storfilm?

Legendary köpte rättigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Legendary Pictures är ett företag som har gjort sig ett namn på att producera bland annat hyperfläskiga dräparfilmer och på meritlistan finner vi Batman Begins, The Dark Knight, 300, Clash of the Titans, Watchmen och i framtiden kan vi se fram emot Inception, Godzilla, Jonah Hex och Warcraft-filmen för att nämna blott några.

Därmed är det inte helt oväntat att det är just Legendary som har köpt upp rättigheterna till Biowares storspel Mass Effect, ett spel som nu alltså, med lite tur ska bli film. Mark Protosevich som har plitat ner manuset till Thor och I am Legend kommer att stå för manus och producenterna bakom Dark Knight och Iron Man, Thomas Tull och Avi Arad kommer att producera filmen tillsammans med de tvenne Bioware-doktorerna Ray Muzyka och Greg Zeschuk.

Utav alla speluniversum som skulle kunna bli en schysst film eller två, är Mass Effect ett av de bättre lämpade. Nu återstår bara frågan, är Sheperd man eller kvinna egentligen?

Mass EffectMass EffectMass EffectMass Effect

Relaterade texter

9
Mass EffectScore

Mass Effect

RECENSION. Skrivet av Petter Mårtensson

Förra årets bästa rollspel till Xbox 360 är tillbaka, den här gången på PC. Är det lika bra 2008 som det var 2007?

Mass EffectScore

Mass Effect

RECENSION. Skrivet av Bengt Lemne

Äntligen har Biowares nya stora rollspel nått redaktionen och Benke är redan inne på sin andra genomspelning av Commander Shepards galaktiska äventyr



Loading next content