Svenska
Gamereactor
nyheter
Game of Thrones - A Telltale Games Series

Lionsgate investerar i Telltale Games

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Filmbolaget Lionsgate Entertainment, som bland annat ligger bakom moderna succéer som Twilight och The Hunger Games, utannonserade idag att de gjort "en stor investering" i spelstudion Telltale Games. Som om inte det vore nog kommer Jon Feltheimer, Lionsgates VD, bli en del av Telltales styrelse. Planen är att de två företagen ska kunna arbeta tillsammans för att ta fram nya, spännande TV-serier och spel. Med tanke på talangen Telltale visat med spel som The Walking Dead och Game of Thrones låter detta som ett riktigt intressant upplägg med stor potential. Vi kan knappt vänta på att få se vad spelstudion lyckas åstadkomma när de får vara med och utveckla TV-serierna som deras spel baseras på.

Game of Thrones - A Telltale Games Series
Telltale Games är just nu aktuella med deras spel baserat på Game of Thrones, men det är möjligt att de kommer fokusera på nya TV-serier i framtiden alltså.

Relaterade texter

1
Game of Thrones-finalen släpps nästa vecka

Game of Thrones-finalen släpps nästa vecka

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

På tisdag nästa vecka är det äntligen dags att ta del av säsongsfinalen av Telltales Game of Thrones: The Ice Dragon. Det gäller samtliga format (listade till höger). De...



Loading next content