Svenska
Gamereactor
nyheter
Skylanders Trap Team

Skylanders-leksaker säljer som aldrig förr

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Leksaksförsäljningen tillhörande Activisions Skylanders-spel tycks vara fullständigt enorm. I deras kvartalsrapport skriver de följande till aktieägarna:

"In North America and Europe combined, for the first nine months of 2014, Activision Publishing's Skylanders Swap Force was the #4 best-selling console and handheld game overall in dollars, and in North America and Europe, Skylanders toys outsold the #1 action figure line."

De slår inte fast vilken som var den mest säljande serien leksaker, men Transformers, Lego eller alltid lika aktuella Star Wars är förmodligen kvalificerade gissningar. Oavsett så är det såklart oerhört imponerande att vara störst, och det är även ett tecken på att vi kan räkna med mer Skylanders i framtiden. Och det är inte direkt så att vi klagar eftersom spelen ju faktiskt är bra.

Skylanders Trap Team

Relaterade texter

Skylanders Trap TeamScore

Skylanders Trap Team

RECENSION. Skrivet av Jonathan Björklund

Björken har lekt med figurer i finaste plast och myst nostalgiskt med en härlig design. Är det tillräckligt för att man ska kolla in Skylanders Trap Team?

0
GR Live: Skylanders: Trap Team-speedruns

GR Live: Skylanders: Trap Team-speedruns

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I dagens Gamereactor Live tänkte vi syssla med speedruns i Skylanders: Trap Team - ett synnerligen underhållande sätt att avnjuta det färgglada spelet på. Sophia är vår...

0
GR Live: Vi spelar Skylanders Trap Team

GR Live: Vi spelar Skylanders Trap Team

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

I dagens sändning av Gamereactor Live testar vi urcharmiga Skylanders Trap Team. Den förste timmen vankas smartphone-versionen innan vi därefter ger oss på de nya...



Loading next content