LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
      😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
      Svenska
      Gamereactor
      nyheter
      Need for Speed: Undercover

      Need for Speed läggs ner?

      Massor av rykten cirkulerar

      Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

      * Obligatoriskt att fylla i
      HQ

      De senaste dagarna har det florerat ett flertal rykten om vad som håller på att hända med EA Black Box som är ansvariga för Skate och Need for Speed-spelen. Det har talats om att hela Need for Speed-serien ska läggas ner på grund av svalt mottagande från kritiker och konsumenter, det pratas även om att hela Black Box ska läggas ner och personalen flyttas.

      Det senaste spelet i serien, Need for Speed: Undercover har inte fått lysande kritik och betygsnitten stannar på runt 65%-snöret på både Gamerankings och Metacritic, dessutom finns det uppgifter som säger att försäljningen inte matchar förväntningarna. Därmed pratas det om att de tre påstådda team som arbetar med att utveckla Need for Speed-spel, ska sammanfogas till ett och fortsätta med att utveckla spel med längre utvecklingscykel.

      Det sägs även att alla anställda som får vara kvar kommer att flyttas till Burnaby-anläggningen och att såväl Need for Speed som Skate kommer att utvecklas där. Ett helt annat rykte säger att Criterion nu kommer att sköta utvecklingen av Need for Speed och därmed använda sin egna teknologi som de utvecklat och använt i sina Burnout-spel under åren.

      Dessa rykten sägs komma från anställda eller före detta anställda inom EA, källor som vill vara anonyma. Exakt vad som är sant går självklart inte att utröna. EA säger att de inte kommenterar anonyma rykten och att de själva kommer att gå ut med nyheter när det passar sig, EAs Colin Macrae säger dock att EA jobbar på att trimma sin produktportfölj, sina studios och sin personal. Tills dess får vi hoppas på det bästa för alla berörda anställda.

      Need for Speed: UndercoverNeed for Speed: UndercoverNeed for Speed: UndercoverNeed for Speed: Undercover
      Need for Speed: UndercoverNeed for Speed: UndercoverNeed for Speed: UndercoverNeed for Speed: Undercover

      Relaterade texter

      Need for Speed: Undercover

      Need for Speed: Undercover

      FÖRHANDSTITT. Skrivet av Petter Hegevall

      Redaktionens egen (riktige) fartdåre har spelat Need For Speed: Undercover och berättar nu om alla sina tjatiga frågor han ställde till EA-producenten Bill Harrison



      Loading next content