Svenska
Gamereactor
nyheter
The Callisto Protocol

The Callisto Protocol får New Game+ och högre svårighetsgrad i februari

Idag släpptes äntligen Striking Distance våldsamt ruggiga skräcktitel The Callisto Protocol, som snart kommer bli ännu bättre...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nu har Striking Distance efterlängtade skräckis The Callisto Protocol äntligen släppts, men det betyder inte att utvecklarna är klara med äventyret. De var nämligen snabba med att säga att både gratis- och betaltillägg kommer så småningom, något vi nu vet mer om.

Studion har publicerat en översikt som visar hur framtidsplanerna ser ut för Callisto Protocol. Således vet vi till exempel att det kommer släppas en gratis uppdatering som ger oss New Game+ och en extra utmanande svårighetsgrad den 7 februari. Därefter väntar regelrätta expansioner med nya spellägen, mer story, nya kostymer och annat som avslöjades via Season Pass för ett tag sedan.

Kolla in bilden nedan för mer information och missa inte vår dagsfärska recension. Tänker du avnjuta The Callisto Protocol ikväll?

The Callisto Protocol

Relaterade texter

The Callisto ProtocolScore

The Callisto Protocol

RECENSION. Skrivet av André Lamartine

André har fått se oroväckande många dödsanimationer i Striking Distances hett efterlängtade actionskräckis och har delat ut betyg...



Loading next content