Svenska
Gamereactor
nyheter
The Callisto Protocol

Gamereactor Live: Vi kikar på The Callisto Protocol

Häng med på öppningstimmen av Striking Distance's skräcktitel, vilken faktiskt hade premiär idag...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är en bra dag för gamers denna fredag. Marvel's Midnight Suns har just släppts tillsammans med Need for Speed Unbound och kanske framför allt det mycket efterlängtade The Callisto Protocol. På tal om sistnämnda kommer vi i dagens GR Live spela igenom den inledande timmen av Striking Distance överlevnadsskräckdebut, där vår brittiska redaktär Ben Lyons är värd för dagen.

Med start från den vanliga tiden 16:00 tycker vi att du ska hänga med honom på GR Live-hemsidan för en timme ur denna lovande skräcktitel, och tills vi går live, se till att även läsa vår recension av The Callisto Protocol.

Premissen för rysaren är att Jacob Lee (Josh Duhamel) försöker fly från Black Iron Prison på Jupiters måne Callisto år 2320, vilket håller på att översvämmas av en utomjordisk sjukdom - känd som Biophage - som förvandlar människor till förvridna och våldsamma varelser.

The Callisto Protocol

Relaterade texter

The Callisto ProtocolScore

The Callisto Protocol

RECENSION. Skrivet av André Lamartine

André har fått se oroväckande många dödsanimationer i Striking Distances hett efterlängtade actionskräckis och har delat ut betyg...



Loading next content