Svenska
Gamereactor
nyheter

Riktigt fina december-tillskott för Game Pass

Lego Star Wars: The Skywalker Saga bekräftats och ingår tillsammans med bland annat Hello Neighbor 2, Hot Wheels Unleashed samt Rick and Morty-skaparen Justin Roilands nya High on Life...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Microsoft har just presenterat en ny runda spel so är på väg till Game Pass fram till och med mitten av månaden, och det är en riktigt stark uppställning vi har att se fram emot.

De främsta dragplåstren är såklart Lego Star Wars: The Skywalker Saga, Hello Neighbor 2 och Rick and Morty-skaparen Justin Roilands High on Life. Det finns dock fler höjdare än så att tillgå och vi vill även slå ett slag för höjdaren Hot Wheels Unleashed (Game of the Year Edition dessutom).

Kolla in hela listan här nedan för att få se vad som är på väg och när:

Som traditionen bjuder finns dessutom extra fördelar i form av perks, Cloud-titlar som fått stöd för touch-kontroll och annat, vilket du kan läsa mer om på Xbox Wire.

Riktigt fina december-tillskott för Game Pass

Till sist är det även ett antal spel som tas bort från tjänsten. Har du tänkt spela dessa så se till att göra det innan den 15 december. Du har dock upp till 20% rabatt på dem tack vare ditt Game Pass-abonnemang fram tills dess om du vill behålla några.



Loading next content