Svenska
Gamereactor
nyheter

Sony startar sin End of Year Deals-rea på Playstation Store

Surfa över och kolla vad de har att erbjuda till din Playstation, End of Year Deals-rean pågår fram till den 21 december...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi har precis haft Black Friday och igår Cyber Monday med massor av erbjudanden och rabatter på de hetaste spelen. Men mer rea är såklart bättre, så varför inte fortsätta?

Sony meddelar via Playstation-bloggen att en ny rea är igång kallad End of Year Deals, vilket dock inte pågår fram tills dess att året är slut, men väl till den 21 december. Det betyder att du har mer än tillräckligt med tid på dig att skaffa godsaker billigt för att hinna ha en bra samling under julledigheten.

Listan är lång, men några av rabatterna inkluderar Gotham Knights Deluxe (45% rabatt), Far Cry 6 Game of the Year Edition (60% rabatt), Doom Eternal Deluxe Edition (75% rabatt) och Sonic Frontiers Digital Deluxe Edition PS4 & PS5 (30% rabatt).

Klicka dig fram till Playstation Store och berätta i kommentarerna vad du laddade ner och varför så andra Gamereactor-läsare får en chans att spara några kronor på trevliga spel.

Sony startar sin End of Year Deals-rea på Playstation Store


Loading next content