Svenska
Gamereactor
nyheter
The Witcher Remake

The Witcher-remaken får en öppen spelvärld

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

CD Projekt Red och Fool's Theory var väldigt sparsamma med detaljerna när de avslöjade att spelet med kodnamnet Canis Majoris faktiskt är en remake av The Witcher, så det är inte konstigt att många undrat hur trogen den nya upplagan kommer vara gentemot originalet. Nu vet vi att åtminstone en stor förändring görs.

I senaste finansiella rapporten beskriver CD Projekt nämligen The Witcher Remake som ett "berättelsedrivet enspelarrollspel i öppen värld". För den som inte vet det, är The Witcher uppdelad i ett antal små områden där man måste genomlida några ibland väldigt långa laddningstider innan det blir möjligt att styra Geralt igen, så med beskrivningen open world verkar det som att alla eller några av dessa områden kan utforskas som ett sammanhängande jätteområde.

Det är dock viktigt att notera att utvecklarna också kallade The Witcher 3: Wild Hunt öppen värld även om detta spela också hade en uppdelning med världar. Exakt hur öppet The Witcher Remake blir i slutändan är alltså oklart, även om vi nog ska räkna med betydande förändringar för alla som spelat originalet.

The Witcher Remake

Relaterade texter

0
The Witcher-remaken får en öppen spelvärld

The Witcher-remaken får en öppen spelvärld

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

CD Projekt Red och Fool's Theory var väldigt sparsamma med detaljerna när de avslöjade att spelet med kodnamnet Canis Majoris faktiskt är en remake av The Witcher, så det...



Loading next content