Svenska
Gamereactor
nyheter

Kelsey Grammer förklarar varför Niles inte återvänder till nya Frasier-serien

Arbetet med Frasier-rebooten rullar på och nu förklarar Kelsey Grammer själv varför David Hyde Pierce inte har någon bärande roll...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som du kanske minns kommer Kelsey Grammers älskade karaktär Frasier tillbaka i en ny serie på Paramount+, men den här gången är hans bror Niles inte en av huvudpersonerna, inte heller någon av de andra stjärnorna från Frasier. I stället handlar det om ett tredje kapitel i Frasiers liv (det första var Cheers i Boston, det andra Frasier i Seattle och nu förmodligen Chicago dit han flyttade i slutet av Frasier).

I en intervju hos People förklarar Grammer varför de bestämde sig för att välja denna inriktning:

"David basically decided he wasn't really interested in repeating the performance of Niles... In a very funny way, it just took us to a new place, which was what we originally wanted to do anyway, which was a Fraser third act. It's an entirely new life for him."

David Hyde Pierce, som spelade Niles, har lyckligtvis inte helt uteslutit att återvända som karaktären. Vi antar att vi ändå får träffa Niles igen då och då, men mer som en återkommande gäst i serien.

Kelsey Grammer förklarar varför Niles inte återvänder till nya Frasier-serien


Loading next content