Svenska
Gamereactor
nyheter
Splinter Cell Remake

Splinter Cell Remake kommer innehålla "fotorealistisk" grafik

Det verkar som att vi kan skruva upp våra förväntningar på Sam Fishers kommande äventyr, som även blir hans stora comeback...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ända sedan det officiellt utannonserades för ett år sedan har vi sett fram emot Splinter Cell Remake. Det är en helt omarbetad version av första spelet i serien, vilket släpptes för 20 år sedan (fyllde 20 år förra veckan).

Och Ubisoft Toronto har uppenbarligen riktigt höga ambitioner för spelet. Detta märks tydligt efter en ny platsannons där de letar efter en Senior Character Artist till projektet, då detta är en del av arbetsbeskrivningen:

"Create highly detailed and photorealistic 3D character models and textures for use in-game, including heads, hair, and clothing."

I grund och botten verkar det som att vi kan förvänta oss att Sam Fisher ser riktigt, riktigt bra ut när han återvänder till Third Echelon för sitt omgjorda äventyr - som vi fortfarande inte har sett något från och inte ens har ett releaseår för ännu.

Splinter Cell Remake

Relaterade texter

0
Splinter Cell blir radiodrama på BBC

Splinter Cell blir radiodrama på BBC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft arbetar på en remake av det första Splinter Cell, men medan vi väntar på det kan vi uppleva Sam Fisher på ett helt nytt sätt. Mer specifikt som en del av ett...



Loading next content