Svenska
Gamereactor
nyheter
Control 2

Control 2 är officiellt utannonserat

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Det varit ett antal månaders spekulationer nu om vad Remedys Codename Heron faktiskt skulle bli för spel men nu har den finska utvecklaren slutligen utannonserat att det rör sig om Control 2. Det kommer bli en direkt uppföljare till det första spelet och det befinner sig just nu i ett tidigt stadie av utvecklingen.

HQ

Control 2 utvecklas i samarbete med 505 Games och har en budget på 50 miljoner Euro att röra sig med, Remedy kommer att ge ut PC-versionen och 505 Games ger ut konsol-versionerna av spelet. Vinsten kommer sedan att delas lika mellan de båda företagen.

Control 2 kommer att släppas till PC, Playstation 5 och Xbox Series S/X, något släppdatum finns ännu inte och vi lär sannolikt få vänta på det med tanke på hur tidigt i utvecklingen det befinner sig. Är man däremot sugen på mer av Remedy så släpps Alan Wake 2 redan nästa år och de har även fler titlar under utveckling.

Control 2
Control 2 är nu officiellt utannonserat.

Relaterade texter

1
Remedy registrerar titeln FBC: Firebreak

Remedy registrerar titeln FBC: Firebreak

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Vi vet med säkerhet att Remedy arbetar på en direkt uppföljare till Control, och att de dessutom arbetar på ett sammanhängande speluniversum som kopplar samman Alan Wake,...

5
Control 2 är officiellt utannonserat

Control 2 är officiellt utannonserat

NYHET. Skrivet av Niclas Wallin

Det varit ett antal månaders spekulationer nu om vad Remedys Codename Heron faktiskt skulle bli för spel men nu har den finska utvecklaren slutligen utannonserat att det...



Loading next content