Svenska
Gamereactor
nyheter

Sonys nya studio jobbar på ett nytt spel tillsammans med Naughty Dog

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det var tidigare i veckan som en intressant jobbannons dök upp där det avslöjades att Sony jobbar ihop med PSS Visual Arts för att sätta ihop ett helt nytt team av utvecklare. Detta team ska då sedan samarbeta med Naughty Dog på ett ännu icke bekräftat eller utannonserat spel. Nu har ännu en jobbannons dykt upp som sannolikt inte lär minska på hypen eller ryktena.

Jobbannonsen nämner att det rör sig om en helt ny studio som kommer ha sin bas i San Diego, i annonsen står också att studion just nu utvecklar ett helt nytt spel i en älskad serie tillsammans med Naughty Dog. Naughty Dog har ju en del spel som är väldigt älskade världen över så exakt vilken det rör sig om är inte helt klart, men det verkar inte helt otänkbart att det kan vara ett nytt Uncharted i görningen.

Det har tidigare rapporterats om att Bend Studios ska ha jobbat med Sony på ett helt nytt Uncharted men att de ska ha hoppat av projektet. Det är inget som är bekräftat från officiella håll men det verkar onekligen som att vi kommer få se mer av Nathan Drake i framtiden.

Vilken älskad spel-serie tror du det rör sig om?

Sonys nya studio jobbar på ett nytt spel tillsammans med Naughty Dog
Kommer vi få se mer av Nathan och Elena i framtiden?


Loading next content