Svenska
Gamereactor
nyheter

Sonic Prime kommer till Netflix den 15:e december

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Precis som i fallet med Sonic Frontiers har det varit en ganska lång väntan för fansen på Sonic Prime, men nu har serien alltså till slut fått ett släppdatum och den 15:e december kommer den gå att avnjuta på Netflix. I samma veva passar man även på att bekräfta att Tails, Knuckles och Amy alla kommer att medverka i serien. En ny teaser-trailer släpps också som en del av Geeked: Toon-In som kommer visas på Netflix TikTok och Twitch-konto under natten till den 28:e.

Hittills har vi ju inte sett mycket av serien alls förutom ett fåtal klipp, vi hade heller ingen mer info om släppet än att det var planerat runt de stora högtiderna 2022. Vi vet heller inte alltför mycket om handlingen, men tidigare i år läckte en del av den ut och gav oss åtminstone en liten hint om vad vi har att vänta oss:

"In Sonic Prime, the action-packed adventures of Sonic the Hedgehog go into overdrive when a run-in with Dr. Eggman results in a literal universe-shattering event. Desperate to piece his prime reality back together and save his old friends, Sonic races through the Shatterverse, discovering strange worlds and enlisting new friends in an epic adventure of a lifetime".

Vad tror du om Sonic Prime?

Sonic Prime kommer till Netflix den 15:e december
Den 15:e december har Sonic Prime premiär på Netflix


Loading next content