Svenska
Gamereactor
nyheter
Silent Hill 2 Remake

Rykte: Silent Hill 2: Remake har varit under utveckling sedan 2019

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den hett efterlängtade remaken av Silent Hill 2 utannonserades som bekant alldeles nyligen men det verkar som att det varit på gång ett bra tag nu, närmare bestämt tre år. Det har ju länge ryktats om Silent Hills comeback men från officiella håll var det knäpptyst i många år. Vi har alltså fått en ganska rejäl retroaktiv utdelning där nu med både remaken och flera helt nya titlar på gång.

Silent Hill 2 Remake ska då enligt den polska sajten The Gram ha varit under utveckling sedan 2019, vilket då kan betyda att den börjar närma sig de sista stadierna av utvecklingen nu. De skriver också att budgeten täckts till fullo av Konami som ju kommer att ge ut spelet när det väl är klart. Enligt Bloober Team är det inte helt omöjligt att Konami kommer med mer info om allt detta inom kort.

Något releasedatum har vi förstås inte i skrivande stund och det är omöjligt att spekulera i när det kan tänkas bli, Konami har inte heller själva bekräftat hur länge utvecklingen av spelet pågått. Men skulle det nu stämma att det varit på gång sedan 2019 så kanske det inte är helt orimligt att släppet kan komma att ske under 2023.

Silent Hill 2 Remake
Det är med skräckblandad förtjusning vi ser fram emot att möta Pyramidhead igen.

Relaterade texter



Loading next content