Svenska
Gamereactor
nyheter
Resident Evil 4

Kampanjen i Resident Evil 4 Remake kommer inte att kortas ner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Resident Evil 4 har en av seriens längsta kampanjer med sina runt 16-18 timmars speltid i genomsnitt och det verkar nu som att remaken kommer att vara lika lång som originalet.

Resident Evil 3 Remake fick som vi alla minns en hel del kritik för hur kort speltiden var med sina dryga 7 timmar som vi dessutom förväntades betala fullt pris för vid släppet. Utöver det hade Capcom även klippt bort en del moment som var med i originalet. Capcom är väl medvetna om den kritiken och kommer inte att göra om det misstaget med fyran.

Capcoms producent Hiroyuki Kobashi hade detta att säga om den kommande remaken:
"When we started production on RE4 we looked into what people thought was good and what could've been done better. One example is the play time for RE4 is about the same as the original game."

Det låter alltså som att vi kommer att få njuta av Resident Evil 4 fullt ut i remaken och att döma av den första gameplay-trailern så ser det ut att vara originalet tämligen troget.

Resident Evil 4
Vi kan förvänta oss ungefär samma längd på kampanjen som i originalet.

Relaterade texter

Resident Evil 4Score

Resident Evil 4

RECENSION. Skrivet av Olof Westerberg

18 år efter originalspelet är det dags för Leon att åter rädda presidentens dotter, utrota virus och framförallt hoppsparka ganados. Läs allt i vårt utlåtande...



Loading next content