Svenska
Gamereactor
nyheter

Jamie Lee Curtis: "Halloween Ends kommer att få fansen att tappa hakan"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Snart är det dags igen, för Michael Myers att bita i gräset på nytt. Kanske för sista gången. Det har ju i alla fall hintats om att mannen bakom masken skall stryka med för gott nu, något som titeln Halloween Ends också skvallrar om. Man gick även tidigt ut med att Laurie Strodes story skall ta slut här. Universal Pictures har släppt en ny featurette för Halloween Ends kallad "The Final Battle" och Jamie Lee Curtis är minst sagt exalterad och utbrister i ett "fans are going to lose their fucking minds!"

Curtis ger också lite mer insyn i storyn och karaktären, som vi alla känner så väl vid det här laget, Laurie Strode. I filmen är hon på väg att starta ett nytt liv i en annan stad men föga överraskande dyker han upp där också, Michael Myers för att förpesta tillvaron.

Will Patton återkommer i rollen som Officer Frank Hawkins. I övriga roller ses Kyle Richards, Lindsey Wallace och James Jude Courtney. Regisserar gör David Gordon Green och manus är skrivet av Paul Brad Logan, Chris Bernier, Danny McBride och David Gordon Green.

Halloween Ends har biopremiär 14:e oktober.

Här kan du se featuretten "The Final Battle"

Jamie Lee Curtis: "Halloween Ends kommer att få fansen att tappa hakan"


Loading next content