Svenska
NYHET - SPONSRAT INNEHåLL

Delta i den stora Predator League Rocket League-turneringen och vinn fina priser

Visa att du är bäst på Rocket League och anmäl dig till den gigantiska turneringen redan nu för att han chansen att vinna...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Förra året hjälpte vi till att marknadsföra den gigantiska Sim Racing Cup 2021, där Acer bjöd på stora priser och spelare runt om i världen fick chansen att bevisa att de var snabbast i Assetto Corsa. Nu drar en ny gigantisk turnering igång, och den här gången är det i Rocket League.

Predator League Rocket League är namnet på turneringen, och det finns bokstavligen över 100 000 kronor att kamma hem för vinnarna här, samt massor av spännande Acer Predator-hårdvara som kan bli din.

Tävlingen är faktiskt redan igång och du kan gå till turneringssidan och anmäla dig tillsammans med resten av ditt lag. Därefter inleds de första kvalmatcherna i Norden den 8 oktober och pågår fram till det internationella slutspelet den 26 och 27 november. Du kan kvalificera dig fram till och med den 22 oktober.

Det här är en unik möjlighet att bevisa att du och dina kompisar är bäst i Rocket League, och nedan kan du se vad du kan vinna:

National League:
1:a plats: 2 500 euro och tre bärbara Predator Helios 300-datorer
Andra plats: 1 500 euro och tre Predator-headsets, musmattor och ryggsäckar.
3:e plats: 1000 euro och tre Predator-ryggsäckar

Den stora finalen:
1:a plats: 8500 euro och en unik pokal
2:a plats: 4500 euro
3:e plats: €2000

Det finns alltså all anledning att surfa till turneringssidan via länken ovan. Ses vi på banan?

HQ

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...



Loading next content