Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War-utvecklaren Cory Barlog förklarar skillnaden på kritik och trakasserier

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Cory Barlog är känd som ansiktet utåt för God of War-serien, och han har ofta mycket att säga om många saker. Nu har han gett sin egen syn på vad som är kritik och vad som bara är trakasserier, sammanfattat "Critique is good. Harassment is bullsh*t.".

Alltför ofta verkar passionerade fans glömma att de kritiserar (eller trakasserar) riktiga människor som spenderat flera år på att skapa titlarna vi spelar. Barlog hänvisar till en Twitter-kommentar som redan har raderats, men som var onödigt brutal och orättvis brutal. Kort sagt, låt oss alla komma ihåg att spelutvecklare också är människor.

God of War: Ragnarök släpps den 9 november 2022 till Playstation 4 och 5.

God of War: Ragnarök
HQ

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content