Svenska
Gamereactor
nyheter
Skull and Bones

Skull & Bones har försenats, igen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är numera en nyhet så icke-chockerande att ingen kommer att trilla ur stolen av förvåning men Ubisofts pirataction Skull & Bones är försenat, igen. Det är nu över fem år sedan spelet utannonserades och tanken var att det skulle släppas året efter, det vill säga 2018 men sedan dess har det skjutits upp i så många omgångar att vi här på redaktionen helt ärligt har tappat räkningen. Men det såg ju ljusare ut än på länge när gameplay visades upp i somras. Då syftar vi alltså på livstecknen från studion, att det faktiskt fanns något som bevisade att spelet inte bara var en fantasi och ett påhitt. Innehållet lämnade däremot en del att önska så det var bråda dagar för Ubisoft att hissa segel och sätta kurs för att hinna klart i år, som ju nu var kommunicerat som det slutgiltiga beskedet. 8:e november skulle det äntligen ske. Men så blir det alltså icke. I stället är det nu 9:e mars 2023 som gäller.

Den öppna betan som skulle dra igång kort innan release är förstås också flyttad framåt men där är datumet ännu inte offentliggjort.

Är du fortfarande sugen på Skull & Bones eller känner du att skeppet har seglat?

Skull and Bones
Here we come to save the daaaaay... Efter 12 000 förseningar.

Relaterade texter

Skull and BonesScore

Skull and Bones

RECENSION. Skrivet av Ben Lyons, GR EU

Det finns potential på vissa ställen, men det finns också alldeles för många hål för att detta fartyg ska kunna ta sig tillbaka till hamnen...



Loading next content