Svenska
Gamereactor
nyheter

E3 är tillbaka nästa år men med nytt format

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

E3 har befunnit sig i ett slags limbo under de senaste åren. Covid-19 drabbade fysiska evenemang hårt och somliga har börjat undra om vi ens behöver en stor mässa som E3 längre. E3-arrangörerna dock övertygade om att det fortfarande finns utrymme för ett stort spelexpo, i synnerhet med tanke på årets Gamescom och Tokyo Game Show.

E3 2023 är därför nu bekräftat, och den kommer hållas i Los Angeles Convention Center som vanligt. Mässan börjar tisdagen den 13 juni och når sitt slut fredagen den 16 juni 2023, och det blir såklart ett fysiskt event så du kan få morsa på spelutvecklare, prova deras alster och hitta rolig merchandise.

Själva evenemanget är uppdelat i två delar. Tisdag, onsdag och torsdag är så kallade "E3 Business Days" för media och folk i branschen. Så kallade "E3 Gamer Days" kommer att hållas under torsdagen och fredagen. Som man kan förvänta sig är fokus på att konsumenter ska få kontakt med utvecklare, innehållsskapare och så vidare.

För närvarande vet vi inte vilka spelföretag som kommer medverka. Sony har stått över senaste åren, men hur det blir i övrigt återstår att se.

Hur ser du själv på framtiden för E3 med ett jättelikt event strax innan sommaren tar vid?

E3 är tillbaka nästa år men med nytt format

Tack Comic Book



Loading next content