Svenska
Gamereactor
nyheter

It Takes Two-skaparen Josef Fares teasar sin kommande titel

Det verkar som att vi kan se fram emot ett nytt spel inriktat på co-op, som förhoppningsvis heller inte är alltför långt borta...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

It Takes Two blev en gigantisk succé när det släpptes förra året och i juli rapporterade vi att det överskridit sju miljoner sålda exemplar. Detta är extra imponerande med tanke på att spelare två (vilken är obligatorisk, detta är endast co-op) inte behöver äga titeln för att kunna delta även när man spelar online, och att det ingår dessutom med EA Play och Game Pass.

För två veckor sedan avslöjades även att It Takes Two är på väg till Switch, något som säkerligen kommer att öka försäljningssiffrorna ännu mer - vilket bara kan beskrivas som välförtjänt då spelet är utmärkt.

Så vad gör den svenska utvecklaren Hazelight just nu då? Jo, vi har precis fått ett första livstecken från deras nästa projekt då Josef Fares, grundare av Hazelight och kreativ chef, postade en liten tease på Twitter. Det är bokstavligen bara en bild av två personer iförd motion capping-utrustning, vilket dock ger oss några tänkbara ledtrådar.

Först och främst kan två personer som gör motion capture tillsammans tyda på att det är ännu ett samarbetsspel (Hazelights två hittills släppta titlar är A Way Out och It Takes Two, varav båda är helt inriktade på samarbete). För det andra brukar motion capping göras ganska sent i produktionen, vilket innebär att det kanske inte är så långt borta som man kan tro. Slutligen är de två personerna i motion capture-dräkterna kvinnor, vilket skulle kunna tyda på ett spel med två kvinnliga huvudpersoner, precis som A Way Out hade två manliga huvudpersoner.

It Takes Two-skaparen Josef Fares teasar sin kommande titel


Loading next content