Svenska
Gamereactor
nyheter
The Bird That Drinks Tears

Krafton avslöjar hemligt projekt utan namn med spektakulär trailer

Det är en actiontitel baserad på koreanska fantasyromanen "The Bird That Drinks Tears" och som utvecklas med Unreal Engine 5.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Även om Tokyo Game Show officiellt är över, finns det många asiatiska titlar som ännu inte är tillräckligt mogna för att presenteras officiellt på de stora spelmässorna. Efter att ha fått se den fantastiska trailern nedan önskar vi dock fler detaljer om förlaget Kraftons hemliga projekt.

HQ

Spelet saknar titel, men ResetEra-användare har nosat rätt på en del information och tydligen ska denna Unreal Engine 5-utvecklade titel ha en öppen värld som baseras på den koreanska dark fantasy-romanserien The Bird That Drinks Tears, vilken bygger på österländsk polyteistisk mytologi. Trailerns titel är för övrigt The Nhaga Eater, vilket syftar på böckernas huvudperson Kagan Draca. Nagor är ormliknande varelser från hinduisk mytologi som ofta kan hittas som statyer vid tempelportarna, exempelvis vid komplexet Angkor Wat i Kambodja.

Inga ytterligare detaljer är kända för tillfället, men vi kommer med intresse att följa framtida utannonseringar om detta toklovande projekt från Team Windless och Krafton.

The Bird That Drinks TearsThe Bird That Drinks Tears
The Bird That Drinks Tears

Relaterade texter



Loading next content