Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök kräver mycket utrymme till Playstation 4

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

God of War: Ragnarök är fortfarande nästan två månader bort från lanseringen till Playstation 4 och Playstation 5, men när det väl släpps i november kommer det vara ett välfyllt äventyr. Det tror åtminstone Novice Gamer Guides som kan bekräfta att spelet nu går att förladda till båda plattformarna och att filstorleken för Playstation 4-versionen är enorm; närmare bestämt 90,6 gigabyte - och till Playstation 5 väntas det vara ännu mer.

Detta är alltså utan en enda uppdatering eller den numera självklara dag ett-patchen som har blivit allt viktigare i dessa moderna tider.

Ser du fram emot äventyret?

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content