Svenska
Gamereactor
nyheter
Wo Long: Fallen Dynasty

Spela Team Ninjas Wo Long: Fallen Dynasty gratis i tio dagar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Eller ja, åtminstone nio dagar då demot släpptes redan i går. Men gratis är gott heter det ju så alla konsolspelare med Playstation 5 och Xbox Series X som är sugna på att testa Wo Long: Fallen Dynasty, soulslike-spelet som utannonserades under Xbox & Bethesdas Gameshow i juni kan nu göra så under en begränsad tid. Närmare bestämt till den 26:e september klockan 03.00 amerikansk tid.

Utvecklaren bakom Dead or Alive, Nioh och Ninja Gaiden beskriver sitt nya lir som en dramatisk actionfylld berättelse om en namnlös soldat som krigar för överlevnad i en mörk fantasy-version av Han Dynastin och i ett nyhetsbrev från utgivaren Koei Tecmo beskrevs det så här:

"A glimpse inside a dark Three Kingdoms world gone mad, and the chaotic struggle to save a once beloved land now infested by demons."

Beskrivningen av vad man kan och inte kan göra i demot är minst sagt luddig men det skall i alla fall låta spelare spela online, skapa karaktärer och ta del av utvalda "in-game abilities", så som utforskning av spelvärlden och lära sig vikten av moral. Exakt hur det sistnämnda fungerar är ett frågetecken för oss också så det får vi helt enkelt försöka ta reda på själva men det låter ju på pappret som ett karaktärssystem byggt på uppförande, kanske något i stil med World Tendency i Demon's Souls. Alla som klarar ut demoversionen får också en "Crouching Dragon Helmet" som man sedan kan använda när man köper det fullständiga spelet efter release.

Något uppgifter kring datum för release finns ännu inte för Wo Long: Fallen Dynasty mer än att det kommer att släppas någon gång under 2023 till följande plattformar: PC, Playstation 4 och 5 samt Xbox One och Series X.

Wo Long: Fallen Dynasty

Relaterade texter

6
Wo Long: Fallen DynastyScore

Wo Long: Fallen Dynasty

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Team Ninja försöker skapa ännu en Dark Souls-utmanare, men till skillnad från de uppskattade Nioh-äventyren så faller tyvärr nya Wo Long: Fallen Dynasty på sitt eget svärd.



Loading next content