Svenska
Gamereactor
nyheter
Assassin's Creed Jade

Assassin's Creed får också mobilbehandlingen

Ubisoft delade under kvällen med sig av information om titeln som en del av Assassin's Creed Showcase...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Assassin's Creeds framtid ser onekligen mycket ljus ut. Flera olika huvudtitlar och flaggskeppstitlar är på gång, och redan nästa år kan vi se fram emot Assassin's Creed Mirage. Men hur är det med de mobila spelarna där ute (vi antar att åtminstone en eller två av er ställer sig den frågan)? Jo, Ubisoft har även något på gång för den publiken.

Spelet heter Assassin's Creed Codename Jade och ska erbjuda en fullständig upplevelse i en öppen värld med liknande upplägg som Assassin's Creed-äventyren till PC och konsoler har erbjudit, inklusive fullproppade städer, stealth-spelupplägg, parkour-system och så vidare.

Storyn utspelas sig i det gamla Kina, runt 215 före Kristus, och har ett spelkontrollsystem som optimerats för pekskärm, samt möjlighet att anpassa sin karaktär. Det noterades också att det kommer finnas möjligheter för spelarna att köra parkour på kinesiska muren - eftersom Ubisoft vet att ni alla vill göra det.

I övrigt delade Ubisoft inte med sig av mycket annan information om detta, utan konstaterade bara att Codename Jade kommer till mobila enheter "snart", innan man placerade det i avsnittet "on the horizon"-färdplan för Assassin's Creed-serien, tillsammans med Codename Red och Codename Hexe, vilket innebär att det siktas på en lansering 2024 eller senare.

Assassin's Creed Jade

Relaterade texter

0
Assassin's Creed Jade släpps inte i år

Assassin's Creed Jade släpps inte i år

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ubisoft och Level Infinite har arbetat på en mobilversion av Assassin's Creed under lång tid i ett projekt kallat Assassin's Creed Jade. Mobiltiteln utannonserades för...



Loading next content