Svenska
Gamereactor
nyheter
Cyberpunk 2077

Phantom Liberty är den enda planerade Cyberpunk 2077-expansionen

De utlovade två kommande expansionerna har tydligen bantats ner till en enda av utvecklaren CD Projekt Red...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

De flesta håller nog med om att The Witcher 3: Wild Hunt var ett lysande spel som förbättrades ytterligare av de två mycket välgjorda expansionerna Hearts of Stone och Blood and Wine, som kändes som helt nya miniäventyr.

Det har varit känt under en tid att studions senaste äventyr, Cyberpunk 2077, också skulle utökas med expansioner, och igår utannonserades Phantom Liberty. Men det verkar som om detta blir den enda expansionen vi får till spelet, trots att studion tidigare hävdat att det skulle bli två stycken.

I Youtube-kommentarerna till Phantom Liberty-trailern igår skrev det officiella CD Projekt Red-kontot till ett fan: "Glad to hear we sparked your interest! As for the future, Phantom Liberty is the only planned expansion for Cyberpunk 2077."

En mycket rimlig gissning är att CD Projekt Reds extremt misslyckade lansering av spelet, och det enorma åtagandet med att fixa problemen, helt enkelt har tagit för mycket resurser från studion. De vill förmodligen gå vidare till andra projekt som det kommande The Witcher-spelet istället och få en nystart istället för att fortsätta lappa ihop Cyberpunk 2077.

Cyberpunk 2077

Tack XGP

Relaterade texter



Loading next content