Svenska
Gamereactor
nyheter

Jason Momoa hintar om att det kan bjudas på multipla Batman i Aquaman 2

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vad är bättre än Batman? Två Batman såklart, eller tre. Ju fler Batman, desto bättre superhjältefilm som det gamla ordspråket säger men likt förbannat har vi bara fått en Läderlapp per film. Nu kan det dock vara på väg att ändras. I alla fall enligt Jason Momoa som på ett event för sin Apple-serie See hintade om att det kan dyka upp fler än en Batman i Aquaman and the Lost Kingdom. Detta uttalande har nu nått Twitter och det har förstås blivit en rejäl snackis. Huruvida detta de facto stämmer eller om Momoa snarare roas av att trolla sin publik är högst oklar då hans uttalande är minst sagt diffust:

I cannot tell you anything about the reunion. He may or may not be in it, and there could be more or less, or even more Batmans in it. Who knows? You only know a little bit.

Det får väl kvala in som årets i särklass mest vaga svar på en direkt fråga gällande ett filmprojekt. Det kan bli flera Batman, det kan vara endast en och det kan vara ingen? Samtidigt vet vi att Momoa själv vid ett tidigare tillfälle gick ut och bekräftade Ben Afflecks återkomst i dräkten så att det inte skulle bli någon känns väl uteslutet i alla fall. Men märkligare saker har hänt i Hollywood så det skall väl inte helt avskrivas heller.

Det har även tidigare spekulerats i om Michael Keaton skall vara med men då sköts det argumentet ner med att hans roll ersätts av just Affleck. I alla fall var det så det lät innan Momoas uttalande. Nå, den som lever får se.

Jason Momoa hintar om att det kan bjudas på multipla Batman i Aquaman 2


Loading next content