Svenska
Gamereactor
nyheter

Dexter kan komma tillbaka i ny spin-off, enligt Paramount-chef

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Alla minns den. Det var lite som Game of Thrones. En unisont hyllad serie som efter åtta säsonger förstördes av en minst sagt svag upplösning. Den där sista säsongen av Dexter som rev upp så många känslor och orsakade en åsiktsstorm som enbart kunde jämföras med finalen av den infernaliska tronkampen. Fansen krävde att man gjorde om och gjorde rätt, som det så populärt heter då man anser att produkten inte lever upp till förväntningarna och att den därför måste göras om, och så blev det också. En reboot kom förra året, Dexter: New Blood och även om inte alla var helt nöjda med det slutet heller så var det i alla fall bättre. Nu fick vi ett riktigt slut och den bloddrypande sagan om Dexter Morgan kunde därmed läggas till handlingarna. Så var det i alla fall sagt men nu öppnar Paramount för att franchisen kan fortsätta.

Påståendet kommer från David Nevins, verkställande TV-producent och exekutiv producent för Paramount när han i en intervju med The Hollywood Reporter (via Screenrant) fick frågan om hur han såg på framtiden för styckmördaren med det svajiga rättspatoset. Han hintade då om att mer Dexter kan komma:

"There are a lot of things that I am working on. I don't want to mention things until they are ready. There are a lot of things. What is the future for the Dexter franchise? I am actively working on that."

Det är dock inte säkert att Dexter Morgan själv kommer att återvända utan att det i stället kan bli en spin-off med hans son, Harrison. Michael C. Hall, som spelar Dexter har visserligen inte stängt några dörrar för en återkomst men han har samtidigt sagt att han är nöjd med hur det hela slutade. Men det är klart, Dexter är en trygg hamn för honom och vill Paramount och Showtime köra igen så är det väl till och med troligt att han nappar på ett erbjudande. Den som lever får se.

Dexter kan komma tillbaka i ny spin-off, enligt Paramount-chef


Loading next content