Svenska
Gamereactor
nyheter
Bioshock

Bioshock-filmen får Hunger Games-regissör och Logan-författaren

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I februari meddelade Netflix att de tagit över planerna på att göra en film baserad på Bioshock (något vi rapporterade om), och det verkar som om den här faktiskt blir verklighet till skillnad från de andra försöken.

Netflix avslöjar nu i ett pressmeddelande att Francis Lawrence kommer regissera Bioshock, vilket låter alldeles klockrent. Lawrence är trots allt mannen bakom I Am Legend- och Hunger Games-filmerna, så han vet hur man gör en historia med få huvudpersoner intressant. Speciellt eftersom Logan och Blader Runner 2049-författaren Michael Green kommer att skriva filmens manus.

Förhoppningsvis blir Bioshock nästa projekt för Lawrences efter The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, så att väntan inte blir alltför lång även om det inte direkt är någon brist på filmer och TV-serier baserade på TV-spel under överskådlig tid.

Bioshock

Relaterade texter

BioshockScore

Bioshock

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Jonas tog med sin Playstation 3 till havets botten för att se om det fortfarande är en lika ohygglig plats...

1
Bioshock blir film på Netflix

Bioshock blir film på Netflix

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Det har gått nästan 15 år sedan Irrational Games släppte det enastående Bioshock, och nästan lika länge sedan Pirates of the Caribbean-regissören Gore Verbinski meddelade...



Loading next content