Svenska
Gamereactor
nyheter
Saints Row

Digital Foundry hittar tekniska problem i alla Saints Row-versioner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som vi beskrev i vår recension av Saints Row är spelet inte direkt vackert att se på, och inte nog med det, spelets bilduppdatering är ganska instabil oavsett grafikval.

Här har Digital Foundry varit lite mer analytiska, som sig bör, och tittat närmare på spelets sex olika grafiska inställningar, från 1080p till 4K, och har tyvärr funnit en ojämn bilduppdatering i dem alla.

Faktum är att bildfrekvensen sjunker till och med i 1080p till omkring 50 bilder per sekund, och 4K kan sänka den till oacceptabla 20-tal.

Som alltid rekommenderar vi att du tittar på videon nedan för att få en bättre uppfattning om spelets tekniska kapacitet.

Saints Row

Relaterade texter

Saints RowScore

Saints Row

RECENSION. Skrivet av Marie Liljegren

Marie har lekt runt i den stora sandlådan som kallas Santo Ileso som en kvinna med djup mansröst och clownnäsa och gör stan osäker i en bil med en gigantisk daggmask på taket. I en annan värld hade folk höjt på ögonbrynen men det här är Saints Row motherf#ckers!

1
Nu finns Saints Row ute till Steam

Nu finns Saints Row ute till Steam

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Saints Row släpptes i augusti 2022, och lanseringen får tyvärr liknas vid en katastrof. Sedan dess har dock spelet uppdaterats och utökats som aldrig förr, och...



Loading next content