Svenska
Gamereactor
nyheter
Kirby's Dream Buffet

Kirby's Dream Buffet lanseras nästa vecka och är större än vi trodde

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Nintendo var så sparsamma med detaljer när de presenterade kommande Kirby's Dream Buffet för en månad sedan att vi nog inte var ensamma om att missförstå hur spelet egentligen fungerar. Därför är dagens trailer väldigt behändig.

För under tre minuter sammanfattar Nintendo vad Kirby's Dream Buffet faktiskt är, och det visar sig vara mycket mer som Mario Party och Fall Guys: Ultimate Knockout än det första pressmeddelandet fick det att låta som. Här kommer vi inte bara rulla ikapp med andra spelare, utan ska även slåss i två olika minispel mellan varje lopp i hopp om att bli den största Kirby.

Vi får även mer information om några av de kopieringsegenskaper du får genom att äta speciella frukter. Kirby kan till exempel förvandlas till en tornado som suger till sig jordgubbar i närheten eller en gelé som kan glida igenom blockeringar. Båda kommer väl till pass eftersom huvudmålet är att vara den som ätit flest jordgubbar, och den första Kirby i mål får äta den största jordgubbstårtan.

Vi behöver heller inte oroa oss för att det ska bli svårt att se skillnaden mellan de fyra Kirbys som kämpar mot varandra, för mot slutet av trailern får vi se hur vi kan modifiera dem med sådant som färger, hattar, startplattformar och annat. Det låter faktiskt som att dessa saker inte kommer att vara alltför mikrotransaktionsfokuserade heller, eftersom Nintendo bekräftar att Kirby's Dream Buffet inte är free-to-play, även om svensk prislapp ännu saknas.

Om detta låter intressant, markera den 17 augusti i trailern, för då lanseras det till Switch.

HQ
Kirby's Dream Buffet

Relaterade texter

0
Kirby's Dream BuffetScore

Kirby's Dream Buffet

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Kirby är förmodligen den Nintendo-karaktär som fått mest ojämna spel genom åren, och Kirby's Dream Buffet bidrar tyvärr till detta...



Loading next content