Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare II

När börjar den öppna Call of Duty: Modern Warfare II-betan?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Infinity Ward lovade att de skulle dela med sig av mer information om Call of Duty: Modern Warfare II efter helgens Call of Duty League-final, och vi fick som väntat de första beta-detaljerna. Play'station-spelare kommer få en veckas försprång, eftersom de som förbeställer Call of Duty: Modern Warfare II kan sätta igång till Sonys konsoler den 16-17 september. Alla andra ägare av Playstation 4 och Playstation 5 kan sedan ansluta sig till den öppna beta-helgen som pågår mellan den 18 och 20 september.

PC- och Xbox-spelare får sin chans veckan därpå, då de som förbeställt spelet kan börja spela beta-versionen den 22 och 23 september. Alla som har ett Playstation kommer dessutom kunna delta igen under dessa två dagar innan alla plattformar får tillgång till den öppna betan från den 24 till den 26 september.

Även om vi inte får veta vad som ingår i den öppna betan, har utvecklarna åtminstone visat upp den första multiplayerbanan som ingår. Du kan se en genomgång av det som kallas Marina Bay Grand Prix nedan, och här är en översikt över betatiderna bara för att göra det enklare:

From 7 PM CEST on September 16 - September 17
Playstation 4 and Playstation 5 owners who pre-order the game.

From 7 PM CEST on September 18 - September 20
Everyone with a PS4 or PS5.

From 7 PM CEST on September 22 - September 23
PC and Xbox owners who pre-order the game, as well as everyone on Playstation 4 and Playstation 5.

From 77 PM CEST on September 24 - September 26
Everyone on PC, Playstation and Xbox.

HQ
Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterade texter



Loading next content