Svenska
Gamereactor
nyheter
Haunted Chocolatier

Stardew Valley-skaparen delar med sig av ny bild från sitt nya spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Ett år har snart passerat sedan nyheten om att skaparen till den synnerligen populära allmogesimulatorn Stardew Valley jobbar på ett nytt spel och vi fick också tidigt trailer med gameplay men sedan dess har internet inte svämmat över av uppdateringar direkt. Det har snarare varit knäpp tyst från ConcernedApe, eller Eric Barone som han egentligen heter. Vi vet därmed ingenting mer än det han bekräftade förra året. Att den nya titeln, Haunted Chocolatier till mångt och mycket kommer att påminna om Stardew men att det kommer att vara fler rollspelselement och ett större fokus på strider. Och som titeln kanske avslöjar så är det alltså choklad det gäller. Exakt hur är väl inte helt klargjort, inte ens efter trailern men så här säger skaparen själv:

"It's evolving organically as I develop it, so I'm not sure where it will go. But at its core, the gameplay loop involves gathering ingredients, making chocolate, and running a chocolate shop.

Han har också sagt att även om det inte kommer att vara ett "Stardew Valley 2" så kommer förmodligen viss lore att delas. Exakt hur det kommer att fungera återstår att se och vi verkar ha kommit en liten bit närmare för nu har Barone släppt en bild från Haunted Chocolatier via Twitter och även om det kanske inte är den mest sensationella bild som har visats upp på plattformen genom tiderna så har den genererat ett visst intresse men framför allt visar den ju att arbetet fortfarande pågår och att det går framåt. Hur snabbt framåt det faktiskt går får vi dock inte veta och därmed finns det fortfarande inget bekräftat releasedatum men det har tidigare bekräftats att det kommer att vara PC som gäller när det väl släpps.

Haunted Chocolatier

Relaterade texter



Loading next content