Svenska
Gamereactor
nyheter
Mario Kart 8 Deluxe

Nintendo hörsammar kritik mot de nya Mario Kart-banorna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många var vi som blev överraskade när Nintendo i vintras utannonserade inte Mario Kart 9, utan hela 48 nya banor till det i grunden åtta år gamla Mario Kart 8, vilket släpptes i en marginellt utökad version till Nintendo Switch-lanseringen. Men vem tackar nej till mer innehåll?

När första banpaketet släpptes i mars lyftes dock en hel del ögonbryn. Flera kritiska röster höjdes mot att banorna såg gamla ut och - bortsett från de som stammade från mobilspelet Mario Kart Tour - inte alls hade fått den kärleksfulla behandling som de ursprungliga Mario kart 8 Deluxe-banorna. Det pekades bland annat på hur Coconut Mall från Mario Kart Wii både hade lågupplösta texturer och saknade funktioner som rörliga hinder, vilket Wii-versionen en gång haft.

När andra banpaketet släpptes idag (läs mer om innehållet HÄR) visade det sig snart att Nintendo gjort ett osedvanligt undantag - och lyssnat på sina fans. Småsaker som att hjulen nu blir smutsiga på banan Choco Mountain och att Toads Circuit har förbättrade texturer, har noterats. Men störst uppmärksamhet har Coconut Mall rönt. Även om förändringen är liten (bilarna rör på sig!), så består det huvudsakliga nyhetsvärdet i att Nintendo faktiskt agerar fan-tillvänt, för en gångs skull. Kolla in ändringen HÄR.

Mario Kart 8 Deluxe
Är det ett nytt Nintendo vi ser prov på, eller begär vi för lite?

Relaterade texter

Mario Kart 8 DeluxeScore

Mario Kart 8 Deluxe

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

Mario och company är tillbaka i sitt mest kompletta racingspel någonsin. Vi har kastat bananskal på varandra och satt betyg...



Loading next content