Svenska
Gamereactor
nyheter
Pokémon Scarlet/Violet

Nintendo visar upp Pokémonnyheter den 3:e augusti

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Tidigare idag tog Nintendo till Twitter för att utannonsera en ny videopresentation av vad som finns i deras Pokémon-pipeline. Den tredje augusti klockan 15.00 - för dig som bor i Sverige - ska vi enligt uppgift få se hela tjugo minuter av "[updates] on Pokémon apps and video games, including #PokémonScarletViolet!"

Ska vi tolka det korta meddelandet handlar det alltså troligen inte om några nya utannonseringar, utan information och material som behandlar redan släppta/utannonserade titlar. Mest troligt något kring Pokémon GO och såklart höstens storsläpp i Pokémonföljetongen, Scarlet och Violet, vilka släpps den 18:e november.

Denna presentation är den första på drygt två månader sedan junis matiga uppvisning av Scarlet och Violet. Då fick vi reda på att fokus denna gång ligger på fickmonsterjagande för flera spelare samtidigt, och att världen nu ska vara öppen "på riktigt" till skillnad från hur det funkade i avstickaren Pokémon Legends: Arceus från tidigare i år. Medan juni-trailern inte lyckades väcka vårt intresse mer än nödvändigt, så kan man hoppas att Game Freak hunnit slipa bort spelets värsta skavanker inför onsdagens uppvisning.

Pokémon Scarlet/VioletPokémon Scarlet/VioletPokémon Scarlet/VioletPokémon Scarlet/Violet

Relaterade texter

Pokémon Scarlet/VioletScore

Pokémon Scarlet/Violet

RECENSION. Skrivet av Ruben Jones, GR NO

Mer Pokedjur står på menyn och även om charmen finns där och monstren är oemotståndliga börjar det knaka i sömmarna för Nintendos klent uppgraderade äventyrsvärld...



Loading next content