Gamereactor Sverige. Kolla in stekheta speltrailers samt uttömmande intervjuer från spelvärldens största spelevenemang. Gamereactor uses cookies to ensure that we give you the best browsing experience on our website. If you continue, we'll assume that you are happy with our cookies policy

Svenska
Gamereactor
nyheter
Dying Light 2 Stay Human

Nytt DLC till Dying Light 2 släpps inom ett par veckor

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dying Light 2 släpptes tidigt i år och fick blandade recensioner, där en stor del av kritiken kretsade kring att det inte hade hänt tillräckligt mycket nytt, var alldeles för buggigt och helt enkelt klent på content. Nu är det förhoppningsvis på väg att bli ordning på åtminstone det sistnämnda då det inte bara kom en uppdatering i juni som innehöll mängder med nytt innehåll utan det är även ett mustigt DLC på gång. Enligt Techland så kommer nu andra delen, Chapter 2: A Huntress and a Hag. Paketet kommer att innehålla en helt ny storyline som följer agent Shen Xiu, även känd som The Huntress när hon ställs inför nya faror i Villedor. Vi snackar förstås också nya fiender, nya vapen och annan loot som förhoppningsvis kommer att kunna sysselsätta spelaren under många timmar.

Det såg först ut att skjutas upp till september men enligt en pressrelease blir det alltså redan inom ett par veckor. Något exakt datum finns dock inte i dagsläget. I samband med detta så kommer det också att släppas en uppdatering, patch 1.5 till Dying Light 2. Exakt vad denna kommer att innehålla och/eller åtgärda är inte heller offentliggjort.

Att släppa ett nytt kapitel nu ligger helt i linje med vad Techland lovade redan vid release, att garantera fem års post-launch support. Det är inte alltid en utvecklare faktiskt håller vad de lovar och det alldeles för tidigt att ropa hej men so far, so good.

Dying Light 2 Stay Human

Relaterade texter

Dying Light 2 Stay HumanScore

Dying Light 2 Stay Human

RECENSION. Skrivet av Adam Holmberg

Adam har hoppat, klättrat och kämpat sig genom postapokalypsen i Dying Light 2 för att leverera en recension...

1
Dying Light 2 får New Game+ med mera idag

Dying Light 2 får New Game+ med mera idag

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Techland har flera gånger sagt att de kommer lägga till ett så kallat New Game + i Dying Light 2 Stay Human, och idag är det dags. Utvecklarna har gett oss en video där...Loading next content