Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

Ny video visar upp "power shots" i FIFA 23

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA har precis släppt en lång video om det kommande FIFA 23 där fokus ligger på deras så kallade HyperMotion 2. Det är en teknik som använder omfattande videofilmer och maskininlärning för att leverera realistiska animationer, och de går verkligen på djupet och diskuterar bland annat "subtle changes in the way the arms move".

Tack och lov får vi också en närmare titt på det nya frisparkssystemet och ett antal nya verktyg för försvarare som förhoppningsvis kommer att göra det lite lättare att hindra motståndarna från att göra mål i framtiden.

Den mest intressanta förändringen är dock i fråga om efterbehandling. Från och med nu kan du göra ett så kallat "power shot" genom att hålla ned trigger-knapparna samtidigt. Detta kräver lite mer utrymme än ett normalt skott, men å andra sidan är det också mer sannolikt att du kan slå in bollen i nätet om du har utrymme för avslutet. En liknande funktion finns redan i Konamis eFootball 2022.

Du kan ta en närmare titt på alla de nya spelförbättringarna i videon nedan. FIFA 23 släpps den 30 september. EA Play-medlemmar och de som förbeställer Ultimate Edition kan få tidig åtkomst tre dagar tidigare.

HQ
FIFA 23

Relaterade texter



Loading next content