Svenska
Gamereactor
nyheter
God of War: Ragnarök

God of War: Ragnarök är Xbox-bossens mest efterlängtade spel

Phil Spencer visar återigen att det här med konsolkrigande inte är något han vill befatta sig med överhuvudtaget...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Många välkända personer på från Playstation- och Xbox-teamen senaste åren visat hur löjligt det så kallade konsolkriget är genom att berömma och gratulera varandra till framgångar efter att ha insett att ett ökande intresse för spel är bra för alla. Nu är det dags för ännu ett bra exempel på detta från en herre som aldrig tvekat att hylla och samarbeta med sina konkurrenter.

Det här började när Xbox officiella Twitter-konto bad oss svara på dessa sex frågor:


  • First game:

  • Last game:

  • Favorite game:

  • Game you play the most:

  • Game you want to play next:

  • First game you'd show a caveman:

Det intressanta inlägget har lett till en hel del fascinerande och roliga svar, inte minst från självaste Xbox-bossen: Phil Spencer. Det är i synnerhet hans svar på vad han vill spela härnäst som överraskat många.

Spencer har även sagt detta tidigare så det är inget han kommit på nu, men förtjänar ändå beröm för att han upprepar att hans mest efterlängtade spel är en exklusiv Playstation-titel på en plats som inte är känd för vare sig positiva och genomtänkta meddelanden till utvecklare och liknande. Respekt, Phil.

God of War: Ragnarök

Relaterade texter

God of War: RagnarökScore

God of War: Ragnarök

RECENSION. Skrivet av Joakim Sjögren

Att följa upp en succé är inte alltid det enklaste, men i fallet God of War: Ragnarök känns det som om Santa Monica Studio trivs som allra bäst när förväntningarna är som störst. Vi har betygsatt Kratos senaste kapitel, och det här är sannerligen en saga du inte vill missa.

1
Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

Rykte: God of War: Ragnarök utökas med DLC

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Förra veckan uppmärksammades en platsannons för en combat designer hos Santa Monica Studio, vilket indikerade att studion börjat arbeta på en uppföljare till God of War:...



Loading next content