Svenska
Gamereactor
nyheter
MultiVersus

MultiVersus slår alla andra fightingspel på Steam - tillsammans

Warners Smash Bros-utmanare har fått en alldeles brutalt fin start trots att det inte ens är allmänt tillgängligt ännu...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Att påstå att MultiVersus fått en fin start vore en rejäl underdrift. Warners Smash Bros-utmanare har nämligen gått från klarhet till klarhet i de betor och tester som körts med väldigt positiva användarbetyg samt även skyhögt intresse.

Trots att spelet faktiskt inte ens är släppt ännu och heller inte finns tillgängligt för alla, är det för närvarande större än alla andra figthingspel till Steam... tillsammans. Detta avslöjas av figthing-communityt EventHubs som med hjälp av Steam Charts mätt saken.

Multiversus har som mest haft 61 964 samtidiga spelare, vilket är absolut massivt, och snittet senaste 30 dagarna ligger just nu på höga 37 206 samtidiga spelare. Den nästa största konkurrenten är Brawlhalla följt av Tekken 7, men dessa två tillsammans har inte ens hälften av spelarantalet.

Inte ens när de 12 största fightingspelen tillsammans räknas ihop, räcker det för att rå på MultiVersus. Kort sagt ser det väldigt lovande ut för Batman, Harley Quinn, Arya Stark, Bugs Bunny, LeBron James, Tom & Jerry, Rick and Morty och alla andra udda fighters som för närvarande finns att välja på.

Den öppna betan startar idag, så om du känner för att testa MultiVersus, så surfa över till den officiella hemsidan för att läsa mer. Aktuella format är PC, Playstation och Xbox.

Har du provat MultiVersus ännu och vad tycker du om det?

HQ
MultiVersus

Relaterade texter

MultiVersus - betaScore

MultiVersus - beta

RECENSION. Skrivet av Henric Pettersson

Shaggy, Superman, Arya Stark och Lebron James har alla slängts in i ett och samma fightingspel och vi har satt betyg...

3
MultiVersus släpps som free-to-play i maj

MultiVersus släpps som free-to-play i maj

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Player First Games har fortsatt att publicera retsamma meddelanden efter sin "mic check" förra veckan, och nu är det dags att bli seriösa igen. Game director Tony Hyunh...

0
MultiVersus är tillbaka inom kort

MultiVersus är tillbaka inom kort

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

MultiVersus blev en stor framgång när den öppna betan drog igång år 2022, så miljontals spelare blev väldigt överraskade när Player First Games plötsligt meddelade att...



Loading next content