Svenska
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

The Last of Us: Part I kommer till PC "väldigt kort efter Playstation 5"

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

The Last of Us: Part I släpps den 2 september till Playstation 5 och denna uppgraderade version av det mycket kritikerrosade Playstation 3-äventyret kommer även till PC vid ett senare tillfälle, även om Naughty Dog ännu inte meddelat exakt när det sker.

Lyckligtvis ser det inte ut som att vi behöver vänta länge på PC-versionen. På Twitter har Jonathan Benaino, senior environment texture artist hos Naughty Dog, följande glädjande svar på frågan om när PC-versionen lanseras:

Exakt vad "very soon af the PS5 release" innebär är förstås svårt att säga, men vi gissar på i år åtminstone. The Last of Us: Part I har fått lite mixat mottagande på grund av prislappen samt det faktum att spelet inte innehåller så många förbättringar som först trott.

The Last of Us: Part I

Relaterade texter

The Last of Us: Part I (PC)Score

The Last of Us: Part I (PC)

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter tio års väntan är det nu äntligen dags för PC-spelarna att ta del av det vi på Gamereactor anser vara tidernas bästa spel, men håller det verkligen måttet?

The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Petters ögon har blivit alldeles sprängröda och vattniga, igen, när han för en fjärde gång tillbringat 15 underbara timmar tillsammans med Naughty Dogs odödliga mästerverk...



Loading next content