Svenska
Gamereactor
nyheter
Avatar: Frontiers of Pandora

Avatar: Frontiers of Pandora drabbat av massiv försening

I allra värsta fall släpps svenska Massives Entertainments storsatsning först under ännu nästa år...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ
HQ

Ett av de hetaste spelen på väg under 2022 var utan tvekan Massive Entertainments kommande Avatar: Frontiers of Pandora. Och vi skriver "var" av en anledning, eftersom Ubisoft nu bekräftat att det har drabbats av en massiv försening och kommer missa lanseringsperioden för filmen Avatar: The Way of Water, vilken har premiär i december.

Även om spelet aldrig hade något fast releasedatum, hade Ubisoft tidigare sagt att det skulle lanseras före april 2023, och de flesta analytiker och insiders spekulerade i att det skulle ske senare i år för synergieffekter med den nya filmen. Men under gårdagskvällens kvartalsrapport bekräftade Ubisoft att Avatar: Frontiers of Pandora flyttats till nästa räkenskapsår (som sträcker sig från den 1 april 2023 till den 31 mars 2024). Ubisoft förklarar:

"While this additional development time is a reflection of the current ongoing constraints on productions across the industry, we are hard at work to design the most efficient working conditions to ensure both flexibility for our teams as well as strong productivity while delivering the best experiences to players."

Som många av er säkert har noterat har det knappt släppts några skärmdumpar, trailers och/eller information från spelet under de senaste månaderna, något som normalt sett är en indikation på att något är fel. Exakt vad problemen är är för närvarande okänt, men hur tråkigt detta än är - så föredrar vi absolut ett bra spel i morgon istället för ett hyfsat spel idag, eller vad säger ni?

Avatar: Frontiers of Pandora

Relaterade texter

Avatar: Frontiers of PandoraScore

Avatar: Frontiers of Pandora

RECENSION. Skrivet av Ben Lyons (GR EU)

Svenska studion Massive Entertainments påkostade filmlicensspel är här och Gamereactors systerredaktion i London har spelat igenom det...



Loading next content