Svenska
Gamereactor
nyheter
FIFA 23

Sam Kerr och Kylian Mbappé frontar FIFA 23 Ultimate Edition-omslaget

Med Chelsea/Australien och PSG/Frankrike som representanter pryder dam- och herrfotboll tillsammans omslaget för första gången...

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

EA har officiellt presenterat omslaget till FIFA 23 Ultimate Edition, och de medverkande idrottarna är inga andra än Chelsea Football Club Women's Samantha Kerr och Paris Saint-Germain's Kylian Mbappé. Båda är, förutom att leda det australiska och franska landslaget till det kommande FIFA World Cup för damer respektive herrar, två av de mest eftertraktade stjärnorna inom sporten. Likaså är det här första gången som kvinnor och män tillsammans frontar ett FIFA-spel sida vid sida.

Mpabbé har blivit en av fotbollens mest eftertraktade spelare och anses ofta vara en av de bästa spelarna i världen just nu. Han påstås också ha det dyraste kontraktet av alla fotbollsspelare i världen, där Mpabbé får omkring en miljon pund i veckan av sin klubb. Allt detta kommer efter samtal om att Mpabbé skulle flytta till Real Madrid under sommaren, ett beslut som den franske anfallaren backade från för att istället stanna kvar i PSG. Mpabbé var även omslagsstjärna till FIFA 22.

När det gäller Kerr anses hon ofta vara en av de bästa damfotbollsspelarna genom tiderna, efter en lång karriär där hon spelat i australiensiska regionala ligor, i amerikanska MLS och på den brittiska och europeiska scenen, där hon för närvarande fortsätter göra succé som en del av Chelsea.

Under de kommande dagarna och veckorna väntas det "slutliga" FIFA presenteras, nu när titeln officiellt har blivit teasad. Det är också värt att notera att detta bara gäller boxart för Ultimate Edition, eftersom omslagsstjärnorna för standardutgåvan ännu inte avslöjats.

FIFA 23

Relaterade texter



Loading next content